tag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post7897631951965798741..comments2023-09-05T01:39:17.735-07:00Comments on jinozem2007: Opuštěné srdce...renatahttp://www.blogger.com/profile/03120632313305266982noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post-64033368430457923942009-02-11T06:25:00.000-08:002009-02-11T06:25:00.000-08:00Papaja: Další srdíčka mě nesmírně trápí... Večer b...Papaja: Další srdíčka mě nesmírně trápí... Večer budou...renatahttps://www.blogger.com/profile/03120632313305266982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post-53568815487952785182009-02-11T05:33:00.000-08:002009-02-11T05:33:00.000-08:00Jsem zvědavá a chci už ta další srdíčka :-)))Jsem zvědavá a chci už ta další srdíčka :-)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post-86773018568167049662009-02-10T03:46:00.000-08:002009-02-10T03:46:00.000-08:00Helli: slibuji, že příště budou jenom samá červená...Helli: slibuji, že příště budou jenom samá červená... ;-)renatahttps://www.blogger.com/profile/03120632313305266982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post-27473387273194806492009-02-09T16:00:00.000-08:002009-02-09T16:00:00.000-08:00Mně připadá to jediné červené srdíčko mezi všemi t...Mně připadá to jediné červené srdíčko mezi všemi těmi žlutými tak smutné a ztracené... Jako by je opravdu všichni opustili. <BR/>Budeš mít ty další srdíčkové fotky trošku veselejší?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post-62732535311981476502009-02-08T13:33:00.000-08:002009-02-08T13:33:00.000-08:00Papaja: tentokrát jsem dělala polentu přesně podle...Papaja: tentokrát jsem dělala polentu přesně podle návodu: 3 skleničky vody jsem přivedla k varu, osolila a za stálého míchání přisypávala skleničku polenty, trochu uberu plamen a pořád míchám. Když polenta začne houstnout, vyleju na plech pokrytý pečícím papírem. Bylo z toho tak 1,5 porce - tedy pro mě a dítě... Je to úplně nejjednodušší příprava, se špenátem a sýrem to bylo dobré, verze s máslem a parmezánem (tak, jak jsem jí připravovala minule) byla delikátnější...renatahttps://www.blogger.com/profile/03120632313305266982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post-25181424591557842672009-02-08T13:25:00.000-08:002009-02-08T13:25:00.000-08:00Viktoria: děkuji pěkně za milá slova ;-) - to červ...Viktoria: děkuji pěkně za milá slova ;-) - to červené srdce je opravdu z rajčat, použila jsem pouze tužší části, aby to drželo "formu"...<BR/>Je milé, že sleduješ moje fotečky, také bych ráda přidala další, ale v takovém počasí jako je v těchto dnech se prostě fotit nedá... Čekám na slniečko... ;-)renatahttps://www.blogger.com/profile/03120632313305266982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post-56711571947310640702009-02-07T14:02:00.000-08:002009-02-07T14:02:00.000-08:00To je nádhera a s těmi fotkami jsem měla pravdu. A...To je nádhera a s těmi fotkami jsem měla pravdu. A taky bych potřebovala podrobný návod na správnou přípravu polenty :-) Nemám žádnou knihu, kde by byl popis, ale tady už se vaří nejméně podruhé... :-) V Itálii jsem si na ní moc pochutnala :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6302798103910380559.post-38109020691816486602009-02-06T05:51:00.000-08:002009-02-06T05:51:00.000-08:00Renatka, to je roztomilé! Myslím, že formička sa n...Renatka, to je roztomilé! Myslím, že formička sa nadýchla a užije si svojich 5 minút najväčšej slávy :-) fotky sú nádherné a recept svojou jednoduchosťou hneď zvádza k experimentom. To červené srdce je z rajčiniek, či nie? Pripomína mi to červený melón - to by len pre mňa bola chuťová bomba. Krásne, teším sa na pokračovanie! :-) PS: nepribudnu nejake nove fotecky na flickr? pravidelne totiz skumam stav :-))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12540537445389896324noreply@blogger.com